Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Badglad.dk

Kontrollér din ordrebekræftelse
Ved modtagelse af ordrebekræftelsen skal du kontrollere at den stemmer overens med din bestilling, og at dine kontaktoplysninger er korrekte. Hvis du opdager fejl i ordrebekræftelsen eller hvis du har ændringer til din ordre skal du skrive til vanderp@vanderp.dk eller ringe til os på telefon 20 90 38 71.

Betaling
På Badglad.dk kan du betale din ordre med de fleste kreditkort (Dankort, Visa, Master m.fl.), Mobile Pay og gavekort. Betalingen er gebyrfri. Betaling trækkes først fra din konto, når ordren bliver ekspederet. Specialfremstillede- og skaffevarer trækkes dog med det samme, inden produktionen igangsættes. Hvis en ordre leveres over flere omgange, vil pengene som udgangspunkt blive trukket, når første del af ordren afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt under købet. Hvis du returnerer en vare, krediteres det samme betalingskort som varen blev købt på.

Sikkerhed ved betaling
Sikkerhed ved betaling fungerer i samarbejde med Nets og e-pay, der sikrer at dine kommunikationer mellem dem og dit kort transporteres på nettet i et sikkert miljø: SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Badglad.dk er således ikke involveret i denne del af handlen og har dermed ingen adgang eller kendskab til dine fortrolige oplysninger som tal og koder. 

Levering
Levering er sket når køber har modtaget varen.

Alle varer sendes med GLS til Pakkeshop, job-, firma- eller privat adresser i Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland). 
Obs.  Vi leverer gerne varer til Færøerne og Grønland. Kontakt os venligst om levering og omkostninger. 

De fleste varer ligger på vores lager og leveres indenfor 48 timer, men nogle få varer kan være op til 14 dage undervejs.


Ikke afhentede pakker i Pakkeshop:

Hvis en bestilt pakke ikke kan afleveres på adressen, modtager du besked om, hvor og hvornår pakken kan afhentes i Pakkeshop. Bliver pakken herefter ikke hentet inden 10 dage, så sendes den retur til os og vi pålægges ekstra omkostninger herfor. Vi forbeholder os derfor ret til at opkræve disse håndteringsomkostninger, der p.t. andrager kr. 120,-.

Det fremgår af § 24, stk. 2, at forbrugeren afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Hvis varen er blevet returneret, fordi kunden ikke har hentet den, og kunden fortryder købet, må udgifterne til tilbagesendelse af varen – hvis der har været afholdt sådanne udgifter – kunne fradrages i købesummen, forudsat at køberen er informeret om dette i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 8, stk. 1, nr. 12


Priser
Alle priser som vises på websitet er inkl. 25 % moms. Priserne tillægges fragtomkostninger.

Garanti
Garanti ydes i henhold til købelovens bestemmelser. Reparationer og fragt koster ikke noget, med mindre fejlen skyldes forkert eller misforstået anvendelse. Vi dækker ikke omkostninger til de- og genmontage af produktet.

Reklamation
Reklamation over defekter og mangler skal anmeldes i en e-mail til Badglad.dk (vanderp@vanderp.dk) straks efter modtagelsen, med oplysning om fejlen/skaden. Vi reparerer eller ombytter og returnerer en ny vare når vi har modtaget og kontrolleret den defekte/fejlleverede vare.

Returneres en vare på grund af forkert eller misforstået anvendelse, opkræver vi betaling for vores medgåede tid, øvrige medgåede omkostninger og returfragt. 

Fortrydelsesret ved online handel
I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret når du handler online. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtager dine varer. 

Du skal inden for 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det kan du gøre ved at sende en e-mail til vanderp@vanderp.dk. Du skal sende dine returvarer til Badglad.dk,
Skanlog/Van Der P, Skandinavisk Logistik a/s, Taulov Warehouse 2,
Europavej 18, Taulov, 7000 Fredericia. Omkostninger i forbindelse med returnering af varer til Badglad.dk sker for din egen regning. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Hvis hele eller dele af ordren fortrydes, tilbagebetales beløbet for de varer du returnerer såfremt varerne er modtaget retur salgbar og i detailemballage. Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varerne retur. Tilbagebetalingen sker til samme betalingskort som du brugte ved betaling af din ordre. Badglad.dk tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur.

Du hæfter selv for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, som du ville gøre i en fysisk butik. Er varen brugt eller ikke pænt nedpakket - eller salgsemballagen defekt kan du derfor ikke forvente at få det fulde beløb, eller noget, retur. 

Du kan ikke returnere dine varer efter de 14 dages fortrydelsesfrist.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vanderp@vanderp.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 
http://www.forbrug.dk/

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:

http://ec.europa.eu/consumers/odr

 
Sidst opdateret 20/3-2020